Ce trebuie sa stii inainte sa incepi Dansul Mirilor

Dansul Mirilor este cel mai important dans din seara nuntii, cu care mirii deschid oficial petrecerea. De asemenea, este unul dintre cele mai emotionante momente din ziua nuntii, Dansul Mirilor fiind atent urmarit de catre toti invitatii.

Pentru acest dans, mirii aleg o melodie sau un colaj de melodii, cu o coregrafie intr-un stil unic, care sa ii puna in valoare pe ringul de dans si sa reprezinte povestea lor de dragoste.

In prezent, tinerii acorda o atentie deosebita acestui moment si vor sa aiba un dans spectaculos, memorabil si bine sincronizat, deoarece primul dans al nuntii nu il vor uita niciodata, fiind unul dintre cele mai fotografiate si filmate momente de la petrecere.

Dansul mirilor trebuie sa se integreze perfect in atmosfera nuntii si sa fie in acord cu spatiul in care se desfasoara petrecerea. Iata 5 aspecte esentiale pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a invata Dansul Mirilor:

Locatia evenimentului

Abordarea dansului trebuie sa fie diferita si adaptata in functie de tematica si locatia evenimentului, fie ca vorbim de un Ballroom, un restaurant modern sau unul traditional, un palat sau o locatie pe malul marii. Totodata, unele dansuri necesita un ring cu o suprafata generoasa.

Rochia si pantofii

Dansul poate fi influentat si de tinuta mirilor, in special de rochia si pantofii miresei. Spre exemplu, o rochie foarte voluminoasa poate masca in mod nefericit pasii pe care mireasa ii executa, iar o rochie tip sirena nu ii va permite miscari ample. Astfel, modelul rochiei de mireasa este unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie avute in vedere atunci cand stabiliti coregrafia pentru dansul mirilor. In acelasi timp, este important ca pantofii sa permita miscarile incluse in coregrafie.

Alegerea melodiei

Alegerea stilului si a melodiei este primul pas in ceea ce priveste invatarea Dansului Mirilor. In primul rand, dragi miri, alegeti o melodie care va reprezinta, care va trezeste o amintire puternica, care spune povestea voastra de dragoste! Puteti opta si pentru un colaj cu cateva melodii indragite.

De cele mai multe ori mirii aleg valsul vienez pentru Dansul Mirilor, dar puteti opta pentru orice dans va place – de la blues sau tango si pana la rock ‘n’ roll.

Dansul

Oricine poate invata un dans sub indrumarea unui instructor profesionist, care va tine cont de tematica intregului eveniment si va va ghida pasii spre o coregrafie personalizata, care sa reprezinte povestea voastra de dragoste.

Recomandarea noastra este sa incepeti cursurile de dans cu cel putin 1 luna si jumatate – 2 luni inainte de nunta, poate chiar mai mult daca doriti un dans cu un grad de dificultate mai ridicat. Astfel aveti si mai mult timp pentru a exersa pasii pana in seara nuntii, iar miscarile voastre devin mai line si mai naturale.

Punerea in scena

Pentru a completa dansul cu un moment de show, in timpul Dansului Mirilor puteti include jocurile de lumini, gheata carbonica, baloane sau focurile de artificii. Aceste efecte speciale vor transforma dansul intr-un spectacol unic, cu care sa-i incantati pe invitati cu adevarat. Nu uitati sa fiti naturali, sa zambiti, sa traiti clipa si sa va bucurati de dansul vostru! Dupa Dansul Mirilor, puteti invita pe ring nasii, parintii, prietenii si toti ceilalti participanti.

Dansul mirilor sub indrumarea unui instructor va poate da siguranta ca momentul va fi unul extrem de reusit. Triumph Dance Academy va vine in ajutor cu tot ce aveti nevoie pentru ca Dansul Mirilor sa fie imaginea unei petreceri de vis.

Gasiti AICI mai multe detalii despre pachetele de curs pentru Dansul Mirilor! Fie ca alegeti clasicul vals vienez, un blues preferat, un tango pasional sau un colaj de diverse stiluri, dansul mirilor o sa reflecte povestea voastra de iubire!

Triumph Dance Academy este una dintre cele mai mari si mai apreciate scoli de dans din Romania pentru crearea coregrafiei de dansul mirilor. Anual sute de miri ne trec pragul pentru a crea impreuna cu ei unul din cele mai importante momente ale nuntii!