Termeni si conditii scoala de dans Triumph Dance Academy

Prin utilizarea acestui website se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina. In caz contrar, este dreptul dvs. de a inceta navigarea pe acest website.

Promotii

Serviciile prezentate sunt disponibile contra unui tarif stabilit in moneda specificata pe site, tarif care poate fi supus diverselor modificari. Tariful este cel valabil pe site in momentul vizionarii. Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele serviciilor prezentate.
In perioada unei Promotii, acestea sunt aplicabile doar in perioada lor de valabilitate.
Ne rezervam dreptul de a stabili regulamentele promotiilor ┼či concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu

Confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; http://www.triumph-dance.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal.

Drepturi de autor

Toate materialele (texte, foto, video) prezentate pe site sunt proprietatea Triumph Dance Academy, si nu pot fi copiate, modificate sau reproduse.
Numele website-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Triumph Dance Academy, aceste informatii nu pot fi transmise sau copiate fara acordul scris al proprietarului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa office@triumph-dance.ro.