Dansatori profesionisti pentru evenimente

Triumph Dance logo

Fie ca iti doresti o aniversare impresionanta, o nunta de vis sau o petrecere grandioasa, Triumph Dance Academy va ofera spectacole minunate ale perechilor de dansatori profesionisti in cadrul evenimentelor dumneavoastra.

Dansatorii nostri sunt campioni nationali la dansuri de societate si vin la evenimentul dumneavoastra pentru a va impresiona invitatii cu dansurile si coregrafiile pline de energie si eleganta.
Ofera evenimentului tau clipe unice si de neuitat cu reprezentatii spectaculoase si cu momente interactive in care invitatii dumneavoastra vor dansa alaturi de dansatorii nostri!

Perechile noastre de dansatori au mai participat la:
– Receptii si dineuri organizate de ambasade
– Evenimente corporate
– Numeroase aniversari, nunti si botezuri.

Tipuri de spectacole dansatori profesionisti

 

Spectacol LATINO

 
Un adevarat show plin energie, perfect pentru a electriza atmosfera oricarei petreceri. Spectacolul cuprinde reprezentatii de samba, rumba, cha cha, paso doble si jive, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor anima atmosfera, dansand impreuna cu invitatii dumneavoastra.
Durata: 25 minute. Pret (1 pereche / 2 perechi): 450 LEI / 800 LEI. 

 

Spectacol STANDARD

Un moment plin de gratie, ideal pentru a oferi eleganta petrecerii dumneavoastra. Spectacolul cuprinde reprezentatii de vals lent, vals vienez, tango si quick step, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor dansa impreuna cu invitatii pe 3 sau 4 melodii standard.
Durata: 25 minute. Pret (1 pereche / 2 perechi): 450 LEI / 800 LEI.

 

Spectacol TANGO

Un spectacol de dans pasional, puternic si senzual, care va da intr-un mod inedit viata evenimentului dumneavoastra. Spectacolul cuprinde reprezentatii de paso doble, tango englezesc si tango argentinian, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor dansa impreuna cu invitatii.
Durata: 20 minute. Pret (1 pereche / 2 perechi): 450 LEI / 800 LEI.

 

Spectacol DANSURI POPULARE


Un spectacol plin de traditie cu dansuri populare romanesti energice. Intra cu noi in hora !

Spectacolul cuprinde 2 sau 3 suite de joc la alegere din diferite zone folclorice ale tarii (puteti alege din dansuri specifice Moldovei, Ardealului, Olteniei, Banatului etc.). Demonstratia dansatorilor este urmata de un moment de dans impreuna cu invitatii.
Durata: 25 minute. Pret (2 perechi): 800 LEI.

Spectacol FLAMENCO

O reprezentatie artistica plina de pasiune si vitalitate, ideala pentru orice petrecere. Spectacolul cuprinde o reprezentatie de flamenco si paso doble, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor dansa impreuna cu invitatii.
Durata: 20 minute. Pret (1 pereche / 2 perechi): 450 LEI / 800 LEI.

Spectacol DANSURI ORIENTALE

Un spectacol fermecator oferit de frumoasele noastre dansatoare va incinge atmosfera petrecerii dumneavoastra.
Un spectacol oriental plin de farmec si exotism.
Durata: 20 minute. Pret (1 dansatoare / 2 dansatoare): 350 LEI / 650 LEI.

Vezi mai multe show-uri oferite de dansatorii nostri profesionisti pe canalul nostru Youtube.

Vezi grila tarife Contact