Cursuri dans adulti - Cursuri dans societate

Triumph Dance logo

Dansul combina in cel mai placut mod miscarea cu muzica si comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate. In zilele noastre, este una dintre dintre cele mai bune metode de descarcare emotioanala, de eliminare a stresului, de slabire dar si de imbunatatire a comunicarii intre parteneri.

Psihologii sustin ca „Terapia prin dans ofera posibiliatea de expresie a intregului potential fizic si psihologic al unei persoane. Dansul genereaza armonie intre corp-minte-emotii si aduce o stare de unificare a acestora. Prin miscare iti poti creste abilitatea de a-ti exprima sentimentele si ideile si poti sa stabilesti mai usor relatii interpersonale. In plus, dansul energizeaza intregul corp si deblocheaza tensiunile acumulate in muschi prin posturi gresite sau chiar tensiunile nervoase”.

Program cursuri de dans adulti

Triumph Dance Academy – Sala 1: zona Mall Vitan

INSCRIERI la grupe noi de incepatori:

Luni si Miercuri 
– grupa 1: 20:30-21:30 – din 21.02

Marti 
– grupa 2: 19:30-20:30 – din 12.03

Triumph Dance Academy – Sala 2: zona Piata Victoriei

INSCRIERI la grupe noi de incepatori:

Luni si Miercuri  
– grupa 1: 19:30-20:30 – din 26.02
– grupa 2: 20:30-21:30

Luni
– grupa 2: 20:30-21:30 – din 12.02
– grupa 4: 20:30-21:30

Pret abonament lunar (1 sau 2 sedinte/saptamana): 150 / 200 LEI

Locatii:
Calea Vitan – vis-a-vis de intrarea in Mall Vitan, Sector 3 (harta locatie)
Piata Victoriei – str. Dr Sergiu Dumitru, nr. 5, Sector 1 (harta locatie)

Structura grupe dans adulti

Grupele de dans sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori sau avansati, fiecare grupa avand 2 sedinte a cate 60 de minute pe saptamana.

Inscrierea in cadrul grupelor este permisa la inceperea fiecarui stil nou de dans, evolutia de la un nivel de pregatire la altul facandu-se in momentul in care s-a incheiat un ciclu complet (3-4 luni pentru grupa de incepatori).

Stiluri dans de societate

Dansuri latino: salsa, bachata, merengue, twist, rock’n roll, samba, cha cha, rumba, paso doble.
Dansuri standard: vals vienez, tango, foxtrot, vals lent, quick step.

In fiecare luna la cursurile de dans se va imbina un dans latino cu unul standard, pentru ca sa te poti familiariza cu cat mai multe stiluri de dans si sa descoperi stilul care te pasioneaza cel mai mult.

Odată ce ați învățat pasul de bază pregatiti-va pentru petreceri la care veti avea ocazia sa puneti in aplicare tot ce a-ti invatat, de la gratiosul vals vienez la pasionalul tango argentinian, de la energicul rock’n roll american la tropicalul salsa.

Beneficii cursuri de dans de societate pentru adulti

Invatarea celor mai moderne si cautate stiluri de dans
Petrecerea timpului liber intr-un mod placut si relaxant – Dansul este una dintre cele mai distractive moduri de a face miscare
Miscare fizica pentu intretinere/slabire – In timpul cursurilor de dans, abia daca sesizam efortul pe care corpul il depune pentru a efectua miscarile specifice, astfel ca eliminarea surplusului de kilograme se face într-un mod foarte placut.
Eliberarea de stresul cotidian – cursurile de dans sunt un mijloc de relaxare si terapie psihologica deoarece în timp ce dansam stresul organismului se consuma, iar muşchii se relaxeaza.
Obtinerea unui tonus bun al grupelor de muschi – prin miscarea din cadrul cursurilor de dans se tonifica intreg corpulsii se confera suplete si mobilitate
Intarirea oaselor si chiar preventia osteoporozei – tractiunile si presiunile musculare din timpul dansului ajuta la întarirea oaselor si chiar preventia osteoporozei.

Incetinirea imbatranirii – in cadrul cursurilor de dans vei face multa miscare iar mişcarea este un factor important al longevităţii. Sportul reduce stresul organic şi psihic – stress despre care se stie ca afecteaza functiile celulelor organismului nostru si accelereaza procesele de imbatranire.
Protectie cardiovasculara – in timpul dansului bătaile inimii cresc uşor, circulatia se intensifica, creste oxigenarea organismului si tonusul cardiovascular devine mai bun.
Castigul unor prieteni noi sau de ce nu, iti poti intalni viitorul partener de viata
Iti poti uimi prietenii la evenimentele deosebite din viata ta – la cursurile de dans vei reusi sa depasesti timiditatea, devi mai increzator si astfel vei reusi sa iesi in evidenta pe ringul de dans.