Cursuri de dans popular

Triumph Dance logo

Pe toata suprafata pamantului se gaseste o varietate imensa de dansuri folclorice care prezinta foarte pregnant diferente de la o tara la alta, de la un popor la altul. Toate aceste creatii artistice ale omenirii s-au dezvoltat in acelasi timp cu dezvolatrea popoarelor care le-au produs, reflectandu-le talentul si caractersiticile spirituale si pastrandu-se pana in zilele noastre cristalizate in forme artistice de o indiscutabila valoare.

Program cursuri de dans popular

Triumph Dance Academy – zona Mall Vitan

Adulti popular Joi: 19:30 – din 22.02

    Triumph Dance Academy – zona Piata Victoriei

Adulti popular – Miercuri: 20:30 – din 28.02

Pret abonamet lunar (1 sedinta/saptamana): 150 LEI

Locatii:
Calea Vitan – vis-a-vis de intrarea in Mall Vitan, Sector 3 (harta locatie)
Piata Victoriei –  str. Dr Sergiu Dumitru, nr. 5, Sector 1 (harta locatie)

Stiluri de dansuri populare

Cursuri de dansuri populare dobrogene
Cursuri de dansuri populare moldovenesti
Cursuri de dansuri populare: hora, brasoveanca, sarba, sarba in doi, invartita ardeleneasca, mintita, machedonesti, grecesti. 

Dansul popular romanesc

Dansul popular romanesc este una dintre cele mai pretioase bogatii artistice ale lumii. La cursurile de dans popular din cadrul scolii de dans Triumph Dance Academy, vei observa ca dansul popular dezvaluie intr-o maniera sincera si directa aspiratiile si sentimentele oamenilor. El este strans legat de viata si istoria popoarelor, fiind insotitor fidel al omului in momentele sale de bucurie, el exprima in acelasi timp caracterul, temperamentul, forta, agerimea, intelepciunea si umorul poporului.
Dansul popular romanesc s-a intrepatruns intotdeauna cu viata colectivitatii si individului deoarece la fiecare ocazie care implica manifestarea unei stari afective, cantecul si dansul au ocupat un rol important.

Asemenea ocazii sunt zilele de sarbatoare, distractiile, evenimentele importante ale vietii cum ar fi: nasterea, logodna si casatoria.

Antrenorii de la Scoala de dans Triumph Dance Academy, in cadrul cursurilor de dans popular, va vor demonstra ca in dansul poular romanesc va veti intalni cu o mare bogatie de ritmuri si tempo-uri, de atitudini ale bratelor, imbinandu-se eleganta miscarilor lirice ale dansurilor de femei cu vitalitatea si vituozitatea dansurilor barbatesti.