Ce trebuie sa stii inainte sa incepi Dansul Mirilor

Dansul Mirilor este cel mai important dans din seara nuntii, cu care mirii deschid oficial petrecerea. De asemenea, este unul dintre cele mai emotionante momente din ziua nuntii, Dansul Mirilor fiind atent urmarit de catre (mai mult…)

Dansuri de societate – Invata cu Triumph Dance Academy!

Dansul este modul de a ne exprima atunci cand cuvintele nu sunt suficiente. Originile dansului coincid cu inceputurile omenesti, avand functii rituale, de invocare a fortelor divine, pentru reusita la vanatoare, confruntari tribale etc.  (mai mult…)

Dansul mirilor, o poveste pe ringul de dans

Ce poate fi mai frumos la o nuntă decât, tu, ca invitat, să simți povestea lor de iubire. A celor pe care tocmai îi sărbătorești. Da, mirii sunt în centrul atenției. Este ziua lor și pentru prima dată în viața lor ar trebui să uite de toți cei din jur și să-și exprime iubirea prin (mai mult…)

Recomandari: Melodii Dansul Mirilor

Dacă ați ajuns pe această pagină, vă felicităm pentru logodnă și vă dorim Casă de Piatră! 😊

Triumph Dance Academy este una dintre cele mai mari și mai apreciate școli de dans din România pentru crearea coregrafiei de dansul mirilor într-un stil unic și aparte. (mai mult…)

Voucher de dans, cadou original de Sarbatori

Pe cine nu bucură un cadou? Oricât de mic sau de neinspirat ar fi un dar primit de la cineva drag aduce tot timpul o stare de bine. Și când se fac mai multe cadouri dacă nu în luna cadourilor? Decembrie se apropie cu pași repezi și aduce cu ea Sărbătorile și multe surprize. Din păcate, grija cadoului perfect ne face uneori să fim prea stresați și uităm să ne bucurăm de momentul în sine. Așa că pentru a scăpa de acest stres vă propun să le oferiți celor dragi voucher de dans, cadou original de Sărbători. (mai mult…)

Triumph Dance Academy – o scoala de dans pentru copii!

Se spune că primul pas trebuie făcut cu dreptul. Ei bine, dacă citiți aceste rânduri, deja sunteți pe drumul cel bun către dezvoltarea armonioasă și sănătoasă, atât fizică cât și emoțională, a copilului dumneavoastră. În ritm de salsa, cha cha, vals, sau dans modern, micuții înscriși la școala de dans pentru copii Triumph Dance Academy pășesc în fiecare zi spre un alt mod de viață, trăit prin dans. Cu fiecare mișcare pe care cei mici o execută la cursurile de dans pentru copii dobândesc calități noi și își dezvoltă atitudini care îi vor ajuta să devină adulții de mâine. Mai încrezători în forțele proprii,competitivi și nu în ultimul rând un corp armonios, atrăgător. (mai mult…)

Top 30 melodii de vals vienez pentru dansul mirilor

E nunta voastra! E visul vostru devenit realitate, pictat in emotii, culori si dragoste. Seara se deschide cu dansul mirilor, un moment magic, unic si special.
Instructorii Triumph Dance Academy, va asteapta cu idei originale si coregrafii care sa se potriveasca personalitatii dvs. Insa intai de toate, trebuie sa alegeti melodia pe care veti dansa dansul mirilor. (mai mult…)