Dansul mirilor, o poveste pe ringul de dans

Ce poate fi mai frumos la o nuntă decât, tu, ca invitat, să simți povestea lor de iubire. A celor pe care tocmai îi sărbătorești. Da, mirii sunt în centrul atenției. Este ziua lor și pentru prima dată în viața lor ar trebui să uite de toți cei din jur și să-și exprime iubirea prin fiecare privire,atingere, mișcare.

Și ce poate fi mai frumos la o nuntă, când în jurul tău sunt zeci sau poate sute de persoane, să ai un moment doar al tău și al persoanei iubite. Cum, într-o astfel de zi care, este pe cât de frumoasă pe atât pe obositoare, este cam greu să ai parte de momente de intimitate, dansul mirilor este cel mai potrivit pentru a spune povestea de dragoste.

Dansul mirilor, între mit și tradiție

Dansul mirilor este acel moment încărcat de emoție, acel moment care vorbește de la sine, acel moment în care vocile sunt înmărmurite, în care lacrimile curg pe obrajii îmbujorați de emoție. Dansul mirilor e unic pentru fiecare pereche în parte. Sau cel puțin așa ar trebui să fie.

Da, știm este o tradiție și sunt mituri și reguli. Dansul mirilor este un vals. Un vals al miresei sau vals al mirilor. Dar asta nu e un must have. Nu trebuie ca dansul mirilor să fie un vals. Dansul mirilor este ceea ce îi caracterizează pe cei doi. Este acel moment prin care cei doi pot exprima cât mai bine sentimentele unul față de altul, și pot transmite invitaților trăirile lor.

Dansul mirilor poate fi orice fel de dans. De la un vals, o melodie lentă, până la un rock roll și până la istoria dansului, adică un colaj de câteva minute cu mai multe genuri muzicale. Ce îi face pe cei doi să vibreze, să -și trăiască bucuria zilei la maximum, iar invitații să simtă fericirea și iubirea lor.

Dansul mirilor, sub îndrumuarea unui instructor

Dansul mirilor nu este o probă eliminatorie, așa că mirii pot fi și stângaci. Emoțiile, oboseala, stresul acumulat până la ziua cea mare îi mai face pe miri să mai dea cu stângul în dreptul, iar asta de multe ori îi face să fie rigizi, de parcă ar primi note la final. NU. Dansul mirilor trebuie să curgă. Un curs de dans ar putea face minuni. O coregrafie simplă dar pe sufletul celor doi însurăței îi poate pune în valoarea fără să le transmită ideea de școlari pe ringul de dans.

Dansul mirilor sub îndrumarea unui instructor poate să le dea mirilor siguranță că momentul va fi unul extrem de reușit, iar startul petrecerii va fi de neuitat atât pentru ei cât și pentru invitați.

Cel mai important este ca, timp de 3-5 minute, mirii să plutească printre invitați. Pe rimtul pe care ei îl aleg, cu mișcările care îi pun în valoare, în modul în care să simtă că din acel moment își aparțin unul altuia. Să fie pentru ei cea mai așteptată parte din toată petrecerea, iar pentru invitați cel mai emoționant moment. Dansul mirilor este startul unei seri de neuitat, iar ca asta să fie așa depinde doar de cei doi miri. Cum și cât de bine își plănuiesc acest moment, pentru că sub nicio formă nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Dacă urmează să faceți pasul celo mare nu uitați: începeți cu pași mici , făcuți pe ringul de dans. Triumph Dance Academy vă vine în ajutor cu tot ce aveți nevoie pentru ca dansul mirilor să fie reușita unei petreceri de vis.

Recomandari: Melodii Dansul Mirilor

Dacă ați ajuns pe această pagină, vă felicităm pentru logodnă și vă dorim Casă de Piatră! 😊

Triumph Dance Academy este una dintre cele mai mari și mai apreciate școli de dans din România pentru crearea coregrafiei de dansul mirilor într-un stil unic și aparte.

Anual sute de miri ne trec pragul pentru a crea împreună cu ei unul din cele mai importante momente ale nunții. De aceea profesorii Triumph Dance Academy au realizat și vin în sprijinul dumneavoastră cu un playlist cu recomandări pentru melodia de dans al mirilor.

Cu mare plăcere vom crea dansul mirilor dumneavoastră, pentru care vă asigurăm înca de pe acum că întreaga echipa Triumph Dance Academy va face totul pentru a depăsi chiar și cele mai exigente asteptări.

Haideți să ne cunoastem la unul din sediile noastre din București – telefon 0725 195 005.

(mai mult…)

Voucher de dans, codou original de Sărbători

Pe cine nu bucură un cadou? Oricât de mic sau de neinspirat ar fi un dar primit de la cineva drag aduce tot timpul o stare de bine. Și când se fac mai multe cadouri dacă nu în luna cadourilor? Decembrie se apropie cu pași repezi și aduce cu ea Sărbătorile și multe surprize. Din păcate, grija cadoului perfect ne face uneori să fim prea stresați și uităm să ne bucurăm de momentul în sine. Așa că pentru a scăpa de acest stres vă propun să le oferiți celor dragi voucher de dans, cadou original de Sărbători. (mai mult…)

Triumph Dance Academy – o scoala de dans pentru copii!

Se spune că primul pas trebuie făcut cu dreptul. Ei bine, dacă citiți aceste rânduri, deja sunteți pe drumul cel bun către dezvoltarea armonioasă și sănătoasă, atât fizică cât și emoțională, a copilului dumneavoastră. În ritm de salsa, cha cha, vals, sau dans modern, micuții înscriși la școala de dans pentru copii Triumph Dance Academy pășesc în fiecare zi spre un alt mod de viață, trăit prin dans. Cu fiecare mișcare pe care cei mici o execută la cursurile de dans pentru copii dobândesc calități noi și își dezvoltă atitudini care îi vor ajuta să devină adulții de mâine. Mai încrezători în forțele proprii,competitivi și nu în ultimul rând un corp armonios, atrăgător. (mai mult…)

Top 30 melodii de vals vienez pentru dansul mirilor

E nunta voastra! E visul vostru devenit realitate, pictat in emotii, culori si dragoste. Seara se deschide cu dansul mirilor, un moment magic, unic si special.
Instructorii Triumph Dance Academy, va asteapta cu idei originale si coregrafii care sa se potriveasca personalitatii dvs. Insa intai de toate, trebuie sa alegeti melodia pe care veti dansa dansul mirilor. (mai mult…)