Cursuri dans copii

Triumph Dance logo

De  foarte multe ori am auzit parinti spunand cu toata convingerea: “Imi doresc pentru copilul meu tot ce este mai bun”. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferi cursuri de dans pentru copii. Dansul este o forma de activitate fizica si, ca orice alt tip de miscare, are o multime de beneficii atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Fie ca il inscrii pe prichindelul tau cand creste la cursuri de dans sportiv sau cursuri de dans modern, dezvoltarea lui are de numai de castigat!

Antrenorii de la scoala de dans Triumph Dance Academy, reusesc sa transforme prin cursurile de dans inepuizabila energie a copilului dumneavoastra intr-un frumos spectacol de dans. Noi, in cadrul cursurilor de dans sportiv va vom invata copilul sa iubeasca muzica, sa se miste elegant si gratios. Ii vom dezvolta pasiunea pentru una din cele mai frumoase manifestari artistice – dansul si il vom ajuta la dezvoltarea armonioasa a trupului si a mintii, a personalitatii si a spiritului competitiv.

Program cursuri dans copii

Triumph Dance Academy – Sala 1: zona Mall Vitan

INSCRIERI la grupe noi de incepatori

Luni si Miercuri
copii (4-6 ani) 17:30-18:30 – incepatori – din feb
– copii (7-14 ani) 18:30-19:30 – performanta

– copii (7-14 ani) 19:30-20:30 – performanta

Marti si Joi 
– copii (4-6 ani) 17:30-18:30 
– copii (7-14 ani) 18:30-19:30 – incepatori – din feb

Sambata si Duminica
– copii (6-12 ani) 12:00-13:00

Triumph Dance Academy – Sala 2: zona Piata Victoriei

INSCRIERI la grupe noi de incepatori

Marti 
– copii (7-14 ani) 18:00-19:00 – incepatori – din feb

Marti si Joi
copii (4-6 ani) 17:30-18:30 – performanta 
– copii (7-14 ani) 
18:30-19:30 – performanta 

Structura grupe cursuri dans copii

Grupele de dans sportiv si modern sunt alcatuite din maxim 14 copii si sunt structurate pe categorii de varsta si nivel de pregatire.

Grupele sunt structurate pe categorii de varsta (4-6 ani, 7-13 ani) si nivel de pregatire (incepatori, avansati si performanta). In functie de nivelul de performanta care doriti sa fie atins, sedintele se desfasoara de 2, 3 sau 4 ori pe saptamana.

 

Stiluri de dans sportiv si modern

Dans Modern
Dansuri Latino: samba, cha-cha, rumba, paso-doble, jive.
Dansuri Standard: vals lent, vals vienez, tango, slow fox, quick step.

Pret abonament lunar (2 sedinte/saptamana): 180 LEI

Locatii: Calea Vitan – vis-a-vis de intrarea in Mall Vitan, Sector 3 (harta locatie)

Piata Victoriei – str. Dr Sergiu Dumitru, nr. 5, Sector 1 (harta locatie)

Vezi tarife   Inscriere

 

Beneficiile dansului pentru copii

Ajuta la o dezvoltare armonioasa! – Cursurile de dans sunt unele dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul tau. El foloseste constant si echilibrat toate grupele de muschi si astfel dansul ajuta la tonifierea musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului. Unele forme de dans ofera si o gratiozitate in miscarile copilului. In plus, in timpul dansului se formeaza si se stimuleaza functii importante implicate in dezvoltarea fizica a copilului: coordonarea, forta, echilibrul si flexibilitatea.
Previne afecţiunile coloanei vertebrale precum scolioza!
Este o forma de relaxare si distractie! – La cursurile de dans, copiii se distreaza foarte mult alaturi de alti copii si se amuza foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scadea nivelul de anxietate al copiilor, pentru ca dansul este pana la urma si un mod de descarcare psihologica si de comunicare a trairilor, prin limbaj nonverabal.
Ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale! – Inscrierea copilului la un curs de dans inseamna din start integrarea lui intr-o comunitate mica. Copilul poate sa lege prietenii si invata cum sa socializeze in grupuri. Interactiunile cu ceilalti copii sunt esentiale in dezvoltarea sociala a copilului.

Ajuta la concentrare – Copiii au probleme cu concentrarea, iar la cursurile de dans, prin antrenamente si repetitii, dansul ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si concentrarea.
Le dezvolta increderea in forte proprii si stima de sine! – Dansul are un impact pozitiv din punct de vedere emotional asupra copiilor. Ei, prin cursurile de dans, invata sa faca fata expunerii publice si interactiunilor sociale si cu fiecare reusita sau progres isi consolideaza increderea in sine.
Ii ajuta sa devina responsabili! – Dansul inseamna nu in cele din urma implicare si responsabilitate. Ei, la cursurile de dans, invata sa se adapteze in grupuri, apare sentimentul de apartenenta la grup si invata sa respecte reguli. Tot la cursurile de dans, vor invata sa asculte, sa isi ajute echipa la nevoie, sa ii incurajeze dar totodata apare si spiritul de competitie.
Le imbunatateste memoria! – Dansul in grupuri organizate prespune o rutina, pasi de dans prestabiliti si multe alte reguli care pun la lucru memoria copilului. Cei mici, la cursurile de dans, trebuie sa retina un ansamblu de miscari in realizarea unui dans, iar prin repetitii continue, memoria le este stimulata.