Dansul mirilor, o poveste pe ringul de dans

Ce poate fi mai frumos la o nuntă decât, tu, ca invitat, să simți povestea lor de iubire. A celor pe care tocmai îi sărbătorești. Da, mirii sunt în centrul atenției. Este ziua lor și pentru prima dată în viața lor ar trebui să uite de toți cei din jur și să-și exprime iubirea prin fiecare privire,atingere, mișcare.

Și ce poate fi mai frumos la o nuntă, când în jurul tău sunt zeci sau poate sute de persoane, să ai un moment doar al tău și al persoanei iubite. Cum, într-o astfel de zi care, este pe cât de frumoasă pe atât pe obositoare, este cam greu să ai parte de momente de intimitate, dansul mirilor este cel mai potrivit pentru a spune povestea de dragoste.

Dansul mirilor, între mit și tradiție

Dansul mirilor este acel moment încărcat de emoție, acel moment care vorbește de la sine, acel moment în care vocile sunt înmărmurite, în care lacrimile curg pe obrajii îmbujorați de emoție. Dansul mirilor e unic pentru fiecare pereche în parte. Sau cel puțin așa ar trebui să fie.

Da, știm este o tradiție și sunt mituri și reguli. Dansul mirilor este un vals. Un vals al miresei sau vals al mirilor. Dar asta nu e un must have. Nu trebuie ca dansul mirilor să fie un vals. Dansul mirilor este ceea ce îi caracterizează pe cei doi. Este acel moment prin care cei doi pot exprima cât mai bine sentimentele unul față de altul, și pot transmite invitaților trăirile lor.

Dansul mirilor poate fi orice fel de dans. De la un vals, o melodie lentă, până la un rock roll și până la istoria dansului, adică un colaj de câteva minute cu mai multe genuri muzicale. Ce îi face pe cei doi să vibreze, să -și trăiască bucuria zilei la maximum, iar invitații să simtă fericirea și iubirea lor.

Dansul mirilor, sub îndrumuarea unui instructor

Dansul mirilor nu este o probă eliminatorie, așa că mirii pot fi și stângaci. Emoțiile, oboseala, stresul acumulat până la ziua cea mare îi mai face pe miri să mai dea cu stângul în dreptul, iar asta de multe ori îi face să fie rigizi, de parcă ar primi note la final. NU. Dansul mirilor trebuie să curgă. Un curs de dans ar putea face minuni. O coregrafie simplă dar pe sufletul celor doi însurăței îi poate pune în valoarea fără să le transmită ideea de școlari pe ringul de dans.

Dansul mirilor sub îndrumarea unui instructor poate să le dea mirilor siguranță că momentul va fi unul extrem de reușit, iar startul petrecerii va fi de neuitat atât pentru ei cât și pentru invitați.

Cel mai important este ca, timp de 3-5 minute, mirii să plutească printre invitați. Pe rimtul pe care ei îl aleg, cu mișcările care îi pun în valoare, în modul în care să simtă că din acel moment își aparțin unul altuia. Să fie pentru ei cea mai așteptată parte din toată petrecerea, iar pentru invitați cel mai emoționant moment. Dansul mirilor este startul unei seri de neuitat, iar ca asta să fie așa depinde doar de cei doi miri. Cum și cât de bine își plănuiesc acest moment, pentru că sub nicio formă nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Dacă urmează să faceți pasul celo mare nu uitați: începeți cu pași mici , făcuți pe ringul de dans. Triumph Dance Academy vă vine în ajutor cu tot ce aveți nevoie pentru ca dansul mirilor să fie reușita unei petreceri de vis.