Triumph Dance Academy – o scoala de dans pentru copii!

Se spune că primul pas trebuie făcut cu dreptul. Ei bine, dacă citiți aceste rânduri, deja sunteți pe drumul cel bun către dezvoltarea armonioasă și sănătoasă, atât fizică cât și emoțională, a copilului dumneavoastră. În ritm de salsa, cha cha, vals, sau dans modern, micuții înscriși la școala de dans pentru copii Triumph Dance Academy pășesc în fiecare zi spre un alt mod de viață, trăit prin dans. Cu fiecare mișcare pe care cei mici o execută la cursurile de dans pentru copii dobândesc calități noi și își dezvoltă atitudini care îi vor ajuta să devină adulții de mâine. Mai încrezători în forțele proprii,competitivi și nu în ultimul rând un corp armonios, atrăgător.

Ei bine, Triumph Dance Academy este școala de dans pentru copii unde micuții dumneavoastră vor învăța să se miște elegant, se vor distra și vor înțelege că energia pe care o au o pot canaliza într-un mod pozitiv, care să le aducă doar beneficii atât corpului cât și minții. Și pentru a vă convinge cu adevărat că acest curs de dans pentru copii este ceea ce căutați iată câteva dintre avantajele oferite de Triumph Dance Academy.

Profesori acreditați 

Învață de la cei mai buni. Este deviza cu care Triumf Dance Academy și-a ales toți profesorii care ajung în fața celor mici. Sunt sportivi și dansatori cu multiple performanțe, medaliați cu aur la numeroase competiții de dans, dar și buni pedagogi astfel încât, cu răbdare și talent pot transmite copiilor dumneavoastră atât dragostea pentru mișcare cât și disciplina în dans.

Triumph Dance Academy se află în topul celor mai bune școli de dans din Europa, având-ul drept fondator un campion. Iulian Panait este antrenor principal, arbitru acreditat de Federația Română de Dans Sportiv, dansator profesionist, dublu campion național, dublu vicecampion național și reprezentant al României la trei Campionate Mondiale de dans sportiv.

Dezvoltare minte-corp

”Minte sănătoasă în corp sănătos” , spune o vorbă din bătrâni. Și bine o spune pentru că nu se poate una fără alta. Ei bine, dansul le dezvoltă pe ambele în același timp.Așa că ce poate fi mai un pentru un micuț aflat în creștere dacă nu un curs de dans București. În timp ce face mișcare, deci își canalizează energia și armonizează corpul, se concentrează și își dezvoltă răbdarea și creativitatea. Cu fiecare pas învățat, cu fiecare dans dus până la capăt, cu fiecare participare la concurs, cu fiecare medalie obținută, stima de sine crește, iar copilul ajunge un învingător dornic să fie cel mai bun.

Distracție 

Copiii sunt copii. Și oricât de mult v-ar plăcea să fie organizați și ascultători, micuții au energie și au nevoie să se joace. E bine să învețe cât mai multe și sunt duși cu forța la cursuri de limbi străine, meditații la matematică și limba română, mai fac și șah să le dezvolte capacitatea de analiză, dar ei vor să se joace. Dansul este soluția. Aici ei fac tot ce pot face și în altă parte dar se și distrează. Dansul aduce relaxare, chiar dacă presupune efort fizic. Muzica crează armonie, iar mișcările pe ritmurile preferate aduc bună dispoziție.

Ce poate fi mai plăcut pentru un părinte decât un copil vesel dar și mai disciplinat, mai organizat și chiar mai creativ? Răspunsul este la fiecare dintre dumneavoastră și cu toții știți că primul pas este deja făcut. Urmează să-i faceți pe următorii până la școala de dans Triumph Dance Academy. Vă așteptăm cu drag!